Lukats Online
Magazin
Csalogató
Lukáts Tanya
Cane Corso
Fotózás
Könyvesbolt
Linkek
Kapcsolat

 
Web lukats.hu

Hungarian | English


Digitális Fotózás
lukáts online

Akik nemrég kapcsolódtak be a digitális fotózás világába, vagy éppen most kacérkodnak az új technológiai váltáson és szeretnének egy kicsit könnyebben eligazodni az új meghatározások és idegen szavak között hasznos információkat találhatnak maguknak az alábbiakban.

Új SD memóriakártya-szabvány - Lefelé nem kompatibilis az SDHC - SDHC néven új kártyaszabványt vezetett be a nemzetközi SD kártyaszövetség. Az ilyen jelű kártyák akár 32 gigabájt memóriával is rendelkezhetnek, ám az eddigi SD szabvánnyal csak méretükben és csatlakozásukban egyeznek meg, a korábbi készülékekkel nem kompatibilisek.

Szárnyalnak az eladások a digitális fényképezőgépek piacán - Az IDC adatai szerint csökkenő árak mellett szárnyalnak az eladások a digitális fényképezőgépek kelet-közép-európai piacán. Kelet-Közép-Európában 2006-ban is a digitális fényképezőgép volt az egyik legkapósabb termék.

Digitális fényképezőgép eladások 2006 - Kelet-Közép-Európában 2006-ban is a digitális fényképezőgép volt az egyik legkapósabb termék. Az IDC nemrég közzétett adatai szerint a térségben tavaly eladott digitális fényképezőgépek száma közel 23 százalékos emelkedéssel megközelítette a 7 millió darabot, és az idén is stabil növekedés várható. A technológiai fejlődés és a verseny az árakat ezzel szemben minden eddiginél alacsonyabb szintre szorította, így a gyári árbevétel mintegy 4 százalékkal, 1,65 milliárd dollárra csökkent.

Photomax - Több mint egymilliárd, többé már nem nézegetett fénykép rongálódik lassan-lassan a szekrények mélyén, fiókokba zárva, padlásokra rejtve. Ezeket a régi fényképeket örök emlékül készítették, ám idővel mégis megfakulnak.- 5 GB tárhely a digitális fotók és videók biztonságos tárolására.

Digitális kamerák, melyiket válasszam?Digitális kamerák, melyiket válasszam? - Azoknak próbálunk meg egy kis segítséget nyújtani, akik régóta kacsingatnak a digitális fotózás felé, de még nem sikerült a kezdeti lépést megtenniük, az adatáradat és az eddig - a fotózás szempontjából - ismeretlen technikai újdonságok miatt, melyeket a prospektusok, reklámok zúdítanak ránk. Nem kell kétségbe esni, mert még mindig fotózásról van szó.

PhotoNet - Online Fotós Magazin

youngtimer.lap.hu


Home :: Magazin :: Csalogató :: Tanya :: Webmasters

copyright © 2002-2007 lukats.hu, all rights reserved
powered by icon.design