Lukats Online
Magazin
Csalogató
Lukáts Tanya
Cane Corso
Fotózás
Könyvesbolt
Linkek
Kapcsolat

 
Web lukats.hu

Hungarian | English 


MyAlbum
ingyenes digitális fotómegosztó tárhely

Több mint egymilliárd, többé már nem nézegetett fénykép rongálódik lassan-lassan a szekrények mélyén, fiókokba zárva, padlásokra rejtve. Ezeket a régi fényképeket örök emlékül készítették, ám idővel mégis megfakulnak. Ma már mód van arra, hogy ezekről a régi fényképekről egy profi digitális laborban digitális másolatot készítsenek, hogy valóban örökre emlékek maradjanak. Az így digitalizált fotók ismét alkalmassá válnak a nézegetésre, sőt a családtagokkal és ismerősökkel való megosztásra.

Ezen túl további különböző kreatív felhasználási módokra is lehetőség nyílik, mint akár a hagyományos fotó naptár, bögre, poló, vagy baseball sapka, vagy az olyan újdonságok, mint a fotós nyalóka, divat táska, vagy  a tetszés szerinti fotóval, vagy akár poszter nyomtatása digitális fényképekről.

A felhasználóbarát webtárhely segítségével valamennyi digitális fénykép online fotóalbumokba rendezhető, így az élmények és emlékek rendszerezése, megosztása az ismerősökkel sokkal könnyebbé, egyszerűbbé válik. Lehetőség nyílik arra is, hogy emlékbe olyan termékeket készítsünk, amelyek segítségével újra feleleveníthető az együtt töltött percek élménye egy új, izgalmas módon.

Mindenki, aki már rendelkezik digitális fényképezőgéppel, szembesült azzal a problémával, hogy az elkészített rengeteg digitális fotóval mit kezdjen, hogyan mutassa meg ismerősöknek, illetve milyen formában és milyen digitális adathordozóra másolja azokat.

Ha ezeken a kérdéseken már túl vagyunk, akkor azonnal szembekerülünk egy másikkal, éspedig, hogy a képi fájljainknak mi a megfelelő tárolása, archiválása, ami megnyugtatóan konzerválja digitális élményeinket anélkül, hogy attól kellene tartanunk, hogy valami ritka vírus, vagy csak egy egyszerű áramkimaradás végérvényesen törli a meg nem ismételhetetlen családi eseményt.

De a megválaszolandó kérdéseknek még nincs vége. Hol és mivel érdemes a képeket kinyomtatni? Mennyi pénzbe és időbe kerül mindez? Hogyan lehet megmutatni a képeket a család többi tagjának, barátoknak? Mire lehet még a fotókat felhasználni? Ezekre a kérdésekre egyszerre ad választ a Photomax. A képeket hosszú időre megőrzi, ráadásul az eredeti, elkészített formátumban. A fotók egyszerűen albumokba rendezhetőek, az élmények különböző módon újraélhetőek, sőt könnyedén bárkivel megoszthatóak, akár 100-200 képet küldve egyszerre, melyek az ismerős tárhelyén is eredeti formátumában kerülnek elmentésre.

Néhány példa a fotopartner ajánlataiból

Kattints ide és regisztrálj egy INGYENES tárhelyet, ahol 3000 digitális fotódat tárolhatod

PhotoNet - Online Fotós Magazin

youngtimer.lap.hu

 


Home :: L.O Magazin :: Csalogató :: Tanya :: Webmasters

copyright © 2002-2008 lukats online, all rights reserved
powered by icon.design