Lukats Online
Magazin
Csalogató
Lukáts Tanya
Cane Corso
Fotózás
Könyvesbolt
Linkek
Kapcsolat

 
Web lukats.hu

Hungarian | English 


Fotós termékek

Néhány példa a a Fotopartner ajánlatából

Lehetőség van arra, hogy magunk által szerkesszünk képeket termékekre. A megszerkesztett design a saját fotóból, illetve az oldalon található clip-art gyüjtemény képeiből válogatva kerül fel a kiválasztott ajándéktárgyakra.

Fémajándéktárgyak egyedi megjelenése saját képpel, logóval, felirattal, gravírozva.

Fémajándéktárgyak egyedi megjelenése saját képpel, logóval, felirattal, gravírozva.

Az egyedi ajándéktárgyak felirattal való ellátása esetén a szöveg elhelyezésénél számos feliratozási lehetőség közül választhatunk. Lehetőség van a változatos betüméret, betüstílus kiválasztására is. A fényképpel ellátott termékeknél is lehetőség van szöveg elhelyezésére a kép alatt, mellett. A gravírozás lehetőséget ad, hogy elegáns és maradandó formában készítsük el a kiválasztott ajándéktárgyakat.

Fotókristály - Photo Crystal

Fotókristály - Photo Crystal

A 2D-s Fotókristály egyedülállóan csodálatos és csillogó fényképes ajándék! Mindenki kiválaszthatja a neki legjobban tetsző kristályt, majd a feltöltött fotóval megszerkeszthető az ajándék. A megrendelést követően néhány nap múlva ajándékdobozba csomagolva kapjuk kézhez a saját képpel ellátott, varázslatosan szép, egyedülálló fotókristályt.

Hímzés

Hímzés

Kitűnő és időtálló hímzett ajándékok minden alkalomra és minden korosztály számára. Akár csak többi terméknél, pólóra, teniszpólóra, baseball sapkára, gyermek partedlira, törölközőre is lehet egyedi elképzeléseket megvalósítani. A ruhára, textíliákra történő emblémázás, a felirat-elhelyezési technikák közül a legtartósabb eljárási módja a gépi hímzés. A legtöbb esetben maga az elkészített hímzés tovább bírja, mint maga az anyag! A hímzés a feltöltött anyag, a kiválasztott grafika, illetve a beírt szöveg alapján készül el.

On-line digitális fotókidolgozás

On-line digitális fotókidolgozás

A digitális fotózás alapjában nem tér el az analóg fényképezéstől, hiszen a lényegét és funkcióját tekintve mindkét esetben a cél az, hogy legszebb élményeinket, pillanatainkat, a lehető legjobb minőségben rögzítsük, örökíthessük meg. Az internetes online képrendelés napjaink legkényelmesebb, legmodernebb és leggazdaságosabb módja. A rendelőprogram segítségével bárhonnan elküldhetőek a már rögzített felvételek képkidolgozásra. Az ideális képméret a 10x15 cm-es papírkép. Természetesen készíthető kisebb /9x13 cm-es/, vagy nagyobb /13x18 cm-es/ kép is. De lehetőség van a rendelő programban akár méteres nagyításokat is elkészíteni a professzionális kidolgozás keretében, pl.: 40x50cm, 50x60cm, 60x70cm, 70x80cm, 80x90cm.

Transzfernyomás

Transzfernyomás

A digitális transzfer az új évezred legmodernebb nyomtatási eljárása, melynek segítségével akár fényképminőségű ábrák, képek vihetők fel különböző alapanyagokra (póló, bögre, puzzle, stb.). A gyártás során felhasznált korszerű számítástechnikai eszközök teszik lehetővé, hogy gyorsan és jó minőségben készíthessük el a kiválasztott terméket vásárlóknak, megrendelőknek. Ez a módszer megfelelően rugalmas akár egy darab termék elkészítésénél is, így alkalmas teljesen egyedi ajándék- és reklámtárgyak gyártására.

A fenti termékek csak ízelítőül szolgálnak, a jelenleg mintegy 300 termékből. További részletek, árak a termékekről ITT olvasható....

PhotoNet - Online Fotós Magazin

youngtimer.lap.hu


Home :: L.O Magazin :: Csalogató :: Tanya :: Webmasters

copyright © 2002-2008 lukats online, all rights reserved
powered by icon.design